Maatwerk trainingen & trajecten

4balance

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

Aandacht voor groei en ontwikkeling creëert draagvlak voor veranderingen.


Ontwikkeling binnen een organisatie vraagt om maatwerk. Daarom wordt er in overleg speciaal een programma op maat ontwikkeld en samengesteld. Het aanbod is praktisch en modulair opgebouwd, waardoor wij in staat zijn training en coaching te verzorgen wat naadloos aansluit op de situatie, medewerkers en ontwikkelbehoefte.

voor organisaties

Een helder op maat gemaakt plan

Als opdrachtgever word je nauw betrokken bij het samenstellen van het programma. We starten dan ook met een oriënterend gesprek. Vervolgens wordt er op basis van de huidige en gewenste situatie een plan van aanpak opgesteld. Hierin worden de volgende punten meegenomen:

Waar zitten de uitdagingen en/of verbeterpunten?
Wat heeft het bedrijf of team nu echt nodig voor de volgende stap?

Er wordt gekeken naar de ontwikkelings- en trainingsbehoefte van de medewerkers, teams en/of de organisatie. Naar behoefte kan het ontwikkeltraject bestaan uit training aangevuld met (individuele) coaching.
Hierbij wordt constant bekeken welke vorm van training of welk traject de meest effectieve oplossing brengt en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen de organisatie.

Expertise op het gebied van:

Lorem Ipsum is just dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry standard dummy text ever since the 1500s.

Persoonlijk leiderschap

(Persoonlijk-) leiderschap

Doelen realiseren door zelfinzicht en optimaal gebruik te maken van talenten en passies. Om jou én je medewerkers optimaal te laten functioneren.

Effectieve communicatie

Bewust en effectief communiceren is van essentieel belang voor mensen binnen organisaties. Benieuwd wat jij hierin kunt ontwikkelen?

vitaliteit &
healthmanagement

Duurzaamheid en vitaliteit gaan hand in hand. Hoe kun je zorgen dat je medewerkers optimaal én vitaal kunnen presteren of dit kunt realiseren?

verander- management

Verandering en beweging is steeds aanwezig en vragen om goed management. Hoe kun je effectief een veranderingstraject begeleiden?

persoonlijke effectiviteit

Vergroten van de persoonlijke kracht en kwaliteiten van medewerkers. Hierdoor werken ze efficiënter, effectiever en meer resultaatgericht (samen).

assertiviteit &
presentatie

Met zelfvertrouwen je visie overbrengen, een inspirerende presentatie geven. Je leert dit met verschillende invalshoeken en methodieken te doen.

Onze begeleiding staat bekend als praktisch, to the point, energiek en vernieuwend. Theorie wordt afgewisseld met het verkrijgen van persoonlijke inzichten in gedrag, praktische handvatten en het oefenen van nieuwe vaardigheden. Er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng, praktijkvoorbeelden en persoonlijke aandacht, waarvoor uiteraard ook een vertrouwelijke setting gecreëerd wordt.

Mensen groeien wanneer ze beseffen dat ze dingen kunnen realiseren. Wanneer ze in zichzelf geloven, dan hebben ze het eerste geheim van succes ontdekt.

Wezenlijk resultaat

Elke organisatie is uniek. Het heeft zijn eigen bedrijfscultuur, zit in een unieke bedrijfsfase, heeft zijn eigen werkomgeving, eigen doelstellingen en uitdagingen. Dit maakt ook de voorgelegde ontwikkelingsvraag uniek. Onze aanpak levert wezenlijk resultaat op en biedt directe toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk.

Eerdere ervaringen...

"Sandra is een trainer die er is, rekening houdt met de groep, maar zich daar niet door laat afleiden. Dat Sandra een ondernemer is, merk je in elke training, een grote meerwaarde voor mij. Doelgericht, sterk en communicatief zijn de woorden die me te binnen schieten. Dank voor de mooie trainingen en het behaalde succes!"

Rutger Koele

"Sandra heeft kennis van haar vak en brengt dit op een duidelijke en begrijpelijke manier over. Wat ik vooral heel erg aan Sandra waardeer is haar down-to-earth mentaliteit en haar motivatie om te gaan voor wat ze wil. Sandra is doelgericht, gedreven en enthousiast en dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken."

Wendy Koning

"Door mee te doen aan de NLP & Kids training ontstond voor mij meer inzicht om de journey van het opvoeden met diepe eye openers te volgen. Het verschafte mij de mogelijkheid om op authentieke wijze mijn kids ook hun eye openers te geven... Het was fijn de kracht van de groep te ervaren, te merken wat herkenning met mij deed en hoe waardevol het is om verschillen te zien en daarna mijn eigen plek in te leren nemen met betrekking tot de opvoeding van mijn kids. Ik leerde op een totaal andere manier mijn grenzen aan te geven en die vooral helder te hebben voor mezelf. Hier konden mijn kids dan ook weer hun voordeel mee doen en leerden wij fijn van elkaar.
Ik ben Sandra Witteman ENORM dankbaar dat zij op deze wijze een procesbegeleider is geweest.
Ik ga doen waar mijn hartje van in de fik raakt! Liefs, Debby"

debby roemer

Laat je inspireren door het brede aanbod aan mogelijkheden.
Trajecten en begeleiding zijn op maat naar de wensen en behoeftes.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek:

Free Training

Insert Training Title Here

Nunc vulputate purus augue donec adipiscing purus lobortis phasellus ounare dolor in facilisis vehicula nibh zui posuere est convalis justo.

Enter your details below:

Your privacy is important to us and we will not spam you. 

Close