Over 4Balance

4Balance

Mindset, communicatie, kracht & (persoonlijk) Leiderschap

"4Balance is gestart vanuit een persoonlijke missie om mensen in hun kracht te laten komen, te inspireren, begeleiden en van kennis te voorzien zodat ze meer kunnen genieten, zelfverzekerd in het leven staan en eruit halen wat ze willen…"

Leer dé NLP elementen en technieken die het verschil maken


4balance - Sandra

Meer over Sandra...

Sandra is een gedreven, enthousiaste, inspirerende en passievolle Master Trainer op het gebied van communicatie, mindset en (persoonlijk) leiderschap. 

Mijn gebied van excellentie is mensen te inspireren, motiveren en inzicht geven om de transitie te maken naar een uitdagend en gelukkiger leven.
Eén van mijn kwaliteiten is het overbrengen van kennis en geven van inzichten op een directe en heldere manier. Ik doe dit dagelijks in de trainingen en coaching. Ik fungeer als sparringspartner, luister, ben betrokken en motiveer mensen om daar te komen waar ze willen zijn.

Praktisch ~ Krachtig ~ Doeltreffend ~ Effectief

4Balance is uniek...

Op de één of andere manier hebben we geleerd om te presteren, door te gaan en het uiterste van onszelf te vragen. Op zich helemaal niet erg wanneer je dit doet vanuit voldoening en met plezier. En hier ligt nu juist het punt. We leven tegenwoordig met veel stress, onze gedachten gaan met ons aan de haal en we weten soms niet eens meer hoe we de alsmaar razende trein kunnen stoppen.

Vanuit 4Balance train en begeleid ik jou om meer plezier te beleven, in je kracht te komen, beter te functioneren en een stressvrij leven te leiden. Ik fungeer als sparringpartner, luister naar je, ben betrokken en analyseer samen met jou wat je nodig hebt om daar te komen. Hierbij ben ik doelgericht, empathisch en direct waar nodig zodat jij tot inzichten en ontwikkeling komt om te komen waar jij wilt zijn.

Ik besloot mijn missie door te geven...

Mijn missie is om mensen in hun kracht te laten komen, te inspireren, motiveren, begeleiden en van kennis te voorzien om ervoor te zorgen dat ze genieten van het leven, zelfverzekerd in het leven staan en wat zij willen eruit kunnen halen. Of het nu in een training is of individueel coachtraject: wanneer iemand weer ruimte en inspiratie krijgt om verder te gaan en te groeien, dan zie je iemand veranderen. Er ontstaat ruimte, motivatie en energie. Daar doe ik het voor…

En zo is het allemaal begonnen...

Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik gekozen voor wat ik écht wil en dat doe ik nog steeds dagelijks met veel passie.
Ik laat me leiden door mijn eigen enthousiasme, inspiratie, gedrevenheid en doelen die ik wil bereiken. Het geven van trainingen en coaching is hier een groot onderdeel van.

Dagelijks kom mensen tegen die gehaast in het leven staan, vol druk en verwachtingen van zichzelf en van anderen. We denken vaak dat iets moeilijker is dan werkelijk het geval is. Eigenlijk denken we dat ons denken waar is... En hoe mooi is het dat een andere mindset en andere inzichten ruimte, mogelijkheden en kansen biedt... Dat is waar ik het voor doe!

Voor mij is eerlijkheid en oprechtheid de basis om dit over te brengen. Ik ben enthousiast, betrokken en positief, heb passie voor wat ik doe en daag mensen uit om hun eigen gewenste ontwikkeling door te maken. Dit doe ik door inzichten te geven, ondersteuning te bieden, te motiveren en inspireren… En dit alles doe ik met enthousiasme en vanuit positiviteit.

‘Life isn't about finding something wonderful, it's about creating it.’

Leef je droom en doelen, doe wat je geweldig vindt en geniet ervan!

Wat kan ik betekenen?

Ben jij toe aan verandering, wil jij leven vanuit persoonlijke kracht en wil je dat ik je daarbij begeleid?

Laat dan je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Neem dan contact met me op...

Warme groet, Sandra

"Ik heb verschillende trainingen van Sandra gehad en ze brengt haar kennis op een duidelijke en begrijpelijke manier over op anderen. Elke keer weer een bron van inspiratie. Wat ik vooral heel erg waardeer is haar down-to-earth mentaliteit en haar motivatie om te gaan voor wat ze wil. Sandra is vooral doelgericht, gedreven en enthousiast en dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken."

Wendy koning