Voor organisaties

4balance

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

4Balance helpt mensen, teams en organisaties om hun prestaties te verbeteren. Hierbij wordt gewerkt met alle aspecten die nodig zijn om de gewenste verandering te realiseren in gedrag, processen en patronen.


Of het nu gaat om management en leidinggeven, ondernemen, presentaties en trainingen of persoonlijke ontwikkeling, wanneer je een brede en stevige basis hebt om je communicatie en contacten te verbeteren, dan merk je resultaat.

Training en begeleiding vanuit 4Balance biedt inzichten, geeft handvatten en brengt samenhang waardoor het direct in de praktijk toepasbaar is.
De praktische trainingen zijn maatwerk, maar dat betekent niet per definitie dat het meer werk moet zijn. De trajecten worden geheel aangepast aan de behoefte van de organisatie en zijn voorzien van de meest recente ontwikkelingen. Wij committeren ons sterk aan het gewenste resultaat.
Wij staan voor kwaliteit, innovatie, motivatie, inspiratie met een maximaal resultaat.

voor organisaties

Wat zijn de mogelijkheden?

Lorem Ipsum is just dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry standard dummy text ever since the 1500s.

trainingen

De trainingen bevatten praktische, krachtige en effectieve methoden en technieken voor het verbeteren van communicatie, energiemanagement en persoonlijk functioneren. Het geeft snel inzicht in de drijfveren en motivaties van ons handelen.

coaching

Praktische ondersteuning om te werken aan een krachtige, blijvende verandering in je leven. Een kortdurend traject waarbij je inzichten krijgt in jezelf, je denken en handelen. Centraal staat waar je naartoe wilt en hoe je daar komt.

maatwerk

Gericht op teams en organisaties om prestaties te verbeteren. Rekening houdend met de aspecten die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in gedrag, processen en patronen, wordt er in overleg een specifiek programma / training opgesteld.

persoonlijk

Een persoonlijke noot van mij...

Het mooie van mijn vak als trainer, begeleider en coach vind ik het persoonlijke contact en de ontwikkeling die mensen doormaken tijdens een traject. 

Dankzij mijn professionele en persoonlijke insteek daag ik mensen uit te onderzoeken, te ontwikkelen en het vooral te gaan doen! Dit overigens met enthousiasme, positiviteit en humor. Dat is toch de prettigste manier van ontwikkelen...

Groet Sandra

Eerdere ervaringen...

"Sandra is een trainer die er is, rekening houdt met de groep, maar zich daar niet door laat afleiden. Dat Sandra een ondernemer is, merk je in elke training, een grote meerwaarde voor mij. Doelgericht, sterk en communicatief zijn de woorden die me te binnen schieten. Dank voor de mooie trainingen en het behaalde succes!"

Rutger Koele

"Sandra is iemand met wie je prima kan samenwerken. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, vanuit een professionele, maar warme zakelijkheid. Dat maakt haar betrouwbaar als trainer en coach. Sandra pakt door daar waar het nodig is en geeft ruimte waar dat kan. Zij heeft naast onwijs veel expertise ook heel veel humor, aandacht en zorg voor de ander."

Bernadette van de Laak

"Door mee te doen aan de NLP & Kids training ontstond voor mij meer inzicht om de journey van het opvoeden met diepe eye openers te volgen. Het verschafte mij de mogelijkheid om op authentieke wijze mijn kids ook hun eye openers te geven... Het was fijn de kracht van de groep te ervaren, te merken wat herkenning met mij deed en hoe waardevol het is om verschillen te zien en daarna mijn eigen plek in te leren nemen met betrekking tot de opvoeding van mijn kids. Ik leerde op een totaal andere manier mijn grenzen aan te geven en die vooral helder te hebben voor mezelf. Hier konden mijn kids dan ook weer hun voordeel mee doen en leerden wij fijn van elkaar.
Ik ben Sandra Witteman ENORM dankbaar dat zij op deze wijze een procesbegeleider is geweest.
Ik ga doen waar mijn hartje van in de fik raakt! Liefs, Debby"

debby roemer

Laat je inspireren door het brede aanbod aan mogelijkheden.
Trajecten en begeleiding zijn op maat naar de wensen en behoeftes.

Free Training

Insert Training Title Here

Nunc vulputate purus augue donec adipiscing purus lobortis phasellus ounare dolor in facilisis vehicula nibh zui posuere est convalis justo.

Enter your details below:

Your privacy is important to us and we will not spam you. 

Close