Persoonlijke coaching

4balance

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

De coaching van 4Balance is praktisch, to the point, inspirerend en vernieuwend. Het is gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten en mogelijkheden.


Expertise

In de persoonlijke begeleiding van 4Balance wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en invalshoeken. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en doelen. Wij maken gebruik van:

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

NLP helpt je bewust te worden van de dingen die je doet, maar ook hoe het komt dat je doet zoals je doet. Je leert gedrag, gevoelens en denken op elkaar af te stemmen, om zo persoonlijke obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken.

Systemisch werken

Iedereen heeft zijn eigen plek binnen ‘systemen’ als werk, familie, gezin en sociale kringen. Het op een dieper niveau leren kennen van je eigen plek binnen elk van deze systemen, maar ook de plaats van anderen hierin (en de acceptatie hiervan), leidt tot veel inzicht en verandering.

Verbonden ademwerk

Verbonden ademhalen is een krachtig zelfhelend en transformerend proces. Het zorgt voor integratie van onderdrukte gedachten en emoties. Het herstelt de natuurlijke verbinding tussen lichaam en mind, hoofd en hart. Een ademsessie is een diepgaand ontspanningsproces, met als resultaat dat je je vrijer voelt en dat je energieker en positiever in het leven komt te staan.

Time Line Therapy®

Emotionele herinneringen kunnen jaren later nog belemmerend werken. Time Line Therapy® helpt je de negatieve emoties en overtuigingen die met vroegere herinneringen gepaard gaan los te laten. Hierdoor verliezen deze emoties hun kracht en sta je weer krachtig en vrij in het leven.

Heartdancing

Heartdancing is een vorm van bewegen waar je in contact gaat komen met jezelf en met anderen. Verbinden met je eigen lichaam, bewust worden van hoe je contact maakt, wat er gebeurd in je binnenwereld om van daaruit verbinding te maken met anderen in de dans.

Voice dialogue

De stroom van gedachten en gevoelens hebben een onderliggende behoefte. Met de Voice Dialogue werken we toe naar meer balans in voelen, denken en doen. Met als resultaat dat je effectiever en bewuster sturing kan geven aan je eigen handelen.

Meditatie en mindfulness

Niet op de zweverige, maar praktische manier om toe te werken naar rust in je hoofd en lijf. Bewuste aandacht, in het moment leren zijn, zowel fysiek als mentaal, wat zorgt voor meer rust, ruimte en energie. Met als extra pluspunt minder oordelen.

Hypnose

Hypnose brengt je in een diepe ontspanning, waardoor je in optimale concentratie kunt ontdekken hoe klachten en problemen zijn ontstaan. Je achterhaalt hoe en waar je ze precies ervaart en hoe je ze vervolgens kunt oplossen/verminderen.

persoonlijk

Een persoonlijke noot van mij...

Ooit dacht ik dat dingen altijd lastig en moeilijk moesten gaan. Dingen moeten toch ook moeilijk zijn, want dan heb je het idee dat je er moeite voor heb moeten doen? NEE!
Totdat ik leerde dat het zo veel makkelijker kan dan mensen vaak denken. We creëren vaak onze eigen problemen door wat er gebeurd in ons hoofd; wat we denken en geloven.

Wanneer je meer te weten komt over wat er in jezelf gebeurd, wat je doet dat niet voor je werkt en wat je kunt doen zodat het wél voor je werkt, neem je weer de regie in handen.
Dat is je mooiste cadeau: niet alleen voor jezelf… ook voor je omgeving!

Dankzij mijn professionele en persoonlijke insteek daag ik mensen uit te onderzoeken, te ontwikkelen en het vooral te gaan doen! Dit overigens met enthousiasme, positiviteit en humor. Dat is toch de prettigste manier van ontwikkelen...

Groet Sandra

Eerdere ervaringen...

"Sandra voelt mensen goed aan en kan mensen een prima spiegel voor houden. Door haar manier van vragen stellen, ben ik beter in het vinden van de antwoorden, dit omdat Sandra me keer op keer zelf mijn vragen laat beantwoorden, ipv met een kant en klaar antwoord te komen. Ze heeft me geleerd zelf na te denken en meer betekenis aan mijn leven te geven."

Anne Loes Hurkmans

"Sandra is een bijzonder gedreven coach, die er alles aan doet om een oplossing te vinden en deze samen met jou door te voeren. Ze heeft een schat aan ervaring en kennis die ze met veel enthousiasme en plezier inzet. Altijd op zoek naar het best voor haar klant. Dank je wel voor alles en ga zo door!"

Jennifer van Balkom

"Door mee te doen aan de NLP & Kids training ontstond voor mij meer inzicht om de journey van het opvoeden met diepe eye openers te volgen. Het verschafte mij de mogelijkheid om op authentieke wijze mijn kids ook hun eye openers te geven... Het was fijn de kracht van de groep te ervaren, te merken wat herkenning met mij deed en hoe waardevol het is om verschillen te zien en daarna mijn eigen plek in te leren nemen met betrekking tot de opvoeding van mijn kids. Ik leerde op een totaal andere manier mijn grenzen aan te geven en die vooral helder te hebben voor mezelf. Hier konden mijn kids dan ook weer hun voordeel mee doen en leerden wij fijn van elkaar.
Ik ben Sandra Witteman ENORM dankbaar dat zij op deze wijze een procesbegeleider is geweest.
Ik ga doen waar mijn hartje van in de fik raakt! Liefs, Debby"

debby roemer

Free Training

Insert Training Title Here

Nunc vulputate purus augue donec adipiscing purus lobortis phasellus ounare dolor in facilisis vehicula nibh zui posuere est convalis justo.

Enter your details below:

Your privacy is important to us and we will not spam you. 

Close